Home » Top 10 meest verkochte tv’s

Top 10 meest verkochte tv’s

Beste tv’s van 2017
Het aanschaffen van een tv is niet altijd even eenvoudig. Er zijn veel verschillende merken en soorten tv’s verkrijgbaar. Tegenwoordig kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor LED-tv’s of Ultra HD tv’s. Door verschillende beeldvernieuwingsfrequenties worden beelden op tv steeds vloeiender. Tv’s hebben nog veel meer verschillen, maar dat maakt het ook juist lastig voor mensen om de beste tv te kopen. De beste tv in de top 10 televisies is dan ook moeilijk aan te wijzen, elke tv heeft zo zijn voor en nadelen. De top 10 duurste televisie en top 10 beste televisies is dan ook niet specifiek uit te leggen.

Beste LED-tv’s
De Samsung UE32J5200 is een topper onder de LED-tv’s. Een 32 inch full HD screen zorgt voor een prima beeldkwaliteit en de tv heeft weinig poespas. Daarnaast is de prijs zeer aantrekkelijk, kortom een perfecte LED-tv voor de basis tv-kijker. Dit geldt ook min of meer voor de Philips 40PFK4101/12. Een 40-inch full HD-tv die zeer energiezuinig is en een strak design heeft. De Samsung UE40K5600 beschikt over een 40-inch full HD screen en biedt ook nog eens ondersteuning aan Smart functies. De LG 43UH661V is ook een populaire tv waarbij helemaal niets ontbreekt. Ook deze 43-inch full HD screen tv biedt ondersteuning aan Smart functies. Beeld en vormgeving van deze tv zijn erg goed ten opzichte van de prijsverhouding. Televisies die perfect in de top 10 beste televisies zouden kunnen voorkomen.

Beste 3D TV
Tegenwoordig zijn de 3D tv’s sterk in opkomst en een aantal kunnen ook gerust in de top 10 duurste televisie. De LG 55UH850V behoort zeker tot dit segment met zijn hogere prijskaartje. De tv is echter wel uitgeroepen tot beste koop door zijn geweldige kwaliteit. Het 55 inch UHD beeldscherm in combinatie met het WebOS 2.0 besturingssysteem zorgen voor hoge kwaliteit. Naast 3D-tv heb je ook de beschikking over Smart-tv. De Sony KD-49X8305C heeft een diagonale doorsnee van 124 cm en is zeer stijlvol. Ook worden Smart applicaties ondersteunt en is dit een zeer goede tv tegen een betbaalbare prijs. Panasonic TX-40DS630E biedt full HD kwaliteit met zijn 40-inch screen. De tv ondersteunt Smart app en ook 3D beelden.

Beste Smart TV
De Samsung UE49K6300 is uitgeroepen tot beste koop en dat is niet verwonderlijk gezien zijn aantrekkelijke prijs. Het beeldscherm van 49 inch biedt een uitstekende kwaliteit en dat maakt deze full HD smart tv tot een aantrekkelijke en goede koop. De Samsung UE43KU6510 is eveneens een goede koop, waarbij je niet teveel betaald. Uitstekend in de basis met verschillende mogelijkheden wat betreft smart functies. Het Tizen besturingssysteem zorgt voor optimaal gebruikersgemak. De LG 49UH850V complementeert de top 10 televisies. Deze tv biedt volop mogelijkheden met HDMI, USB, internet, 49 inch beeldscherm en Smart tv. Een stijlvolle tv die oneindig veel mogelijkheden heeft te bieden.